Onderhoud

Zorgeloos van uw droomtuin genieten doet u met de service van onderhoud aan uw tuin gedaan door Pieter.

Natuurlijk zijn wij ook altijd bereid om samen met u uw wensen door te spreken en hierbij een aansluitende vorm van onderhoud te realiseren.
We zetten even een paar van de mogelijkheden voor u op een rijtje zodat u zelf een beter beeld krijgt van wat bij uw situatie zou passen:

- Jaarcontract
- Voorjaarsbeurt en najaarsbeurt
- Onderhoud wekelijks of maandelijks
- Op aanvraag

Op aanvraag is dus wanneer u het nodig vindt dat de tuin onderhouden wordt, Pieter uw tuin weer even piekfijn in orde komt maken. Deze service is ideaal wanneer u niet altijd even veel tijd hebt voor de tuin maar ook niet het gehele onderhoud van uw tuin uit handen wilt geven.

Renovatie

Wilt u ook weleens wat anders met uw tuin maar hebt u nog niet echt een goed beeld van wat uw wensen zijn, dan is misschien een vrijblijvend gesprek met Pieter wat u nodig hebt.
Samen met Pieter kunt u dan uw wensen kenbaar maken en van uw bestaande tuin weer een compleet vernieuwde tuin realiseren.
Dit kunnen soms ingrijpende veranderingen zijn, denkt u aan bestrating of hout en/of staalwerk, maar ook nieuwe beplanting kan een tuin weer in zijn geheel opfrissen en een totaal andere look geven!