Diensten

Ontwerp

Hoveniersbedrijf P de Boer vindt het belangrijk om samen met u uw droomtuin te realiseren. Een droomtuin waarin uw wensen en budget centraal staan, zodat er voor iedereen een droomtuin gerealiseerd kan worden.

 

De realisatie van uw tuin gebeurt meestal als volgt:

 

– In de eerste plaats wordt er een afspraak bij u thuis gemaakt zodat Pieter een kijkje kan nemen hoe de situatie op dat moment is. Ook wordt er bij deze afspraak besproken wat uw plannen en wensen zijn.

 

– Hierna gaat Pieter voor u aan het werk om een ontwerp te maken wat precies bij uw plannen past. In deze fase wordt u ook op de hoogte gehouden van de voortgang zodat u telkens nog uw eigen inbreng kan toevoegen aan het ontwerp.

 

– Als het ontwerp klaar is, komt Pieter met u het ontwerp bespreken en worden er verdere afspraken en plannen gemaakt voor de realisatie van uw droomtuin.

 

Zodra uw droomtuin gerealiseerd is, kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn met ons onderhoud.

Aanleg

Nu begint dan de realisatie van uw tuin, waarbij u een duidelijk beeld van het verloop krijgt. U weet dus precies hoe het hele proces gaat verlopen van begin tot eind, denk hierbij aan planning van de werkzaamheden.

 

Als de werkzaamheden gedaan zijn en de tuin gerealiseerd is, houdt voor ons het contact met u uiteraard niet op!
We zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden.

 

Tevens komen wij na een paar dagen nog even met u het resultaat bespreken waarbij wij u dan een prachtig bos bloemen aanbieden zodat u ook binnenshuis nog even zorgeloos kunt genieten van Hoveniersbedrijf P de Boer.

Onderhoud

Zorgeloos van uw droomtuin genieten doet u met de service van onderhoud aan uw tuin gedaan door Pieter.

 

Natuurlijk zijn wij ook altijd bereid om samen met u uw wensen door te spreken en hierbij een aansluitende vorm van onderhoud te realiseren.
We zetten even een paar van de mogelijkheden voor u op een rijtje zodat u zelf een beter beeld krijgt van wat bij uw situatie zou passen:


– Jaarcontract
– Voorjaarsbeurt en najaarsbeurt
– Onderhoud wekelijks of maandelijks
– Op aanvraag

 

Op aanvraag is dus wanneer u het nodig vindt dat de tuin onderhouden wordt, Pieter uw tuin weer even piekfijn in orde komt maken. Deze service is ideaal wanneer u niet altijd even veel tijd hebt voor de tuin maar ook niet het gehele onderhoud van uw tuin uit handen wilt geven.

 

Renovatie

 

Wilt u ook weleens wat anders met uw tuin maar hebt u nog niet echt een goed beeld van wat uw wensen zijn, dan is misschien een vrijblijvend gesprek met Pieter wat u nodig hebt.
Samen met Pieter kunt u dan uw wensen kenbaar maken en van uw bestaande tuin weer een compleet vernieuwde tuin realiseren.
Dit kunnen soms ingrijpende veranderingen zijn, denkt u aan bestrating of hout en/of staalwerk, maar ook nieuwe beplanting kan een tuin weer in zijn geheel opfrissen en een totaal andere look geven!

 

 

Vakantie

 

Vakantie is zorgeloos genieten.
Hierbij sluit zorgeloos thuiskomen natuurlijk perfect aan en daarom biedt Hoveniersbedrijf P de Boer als service aan om uw tuin te onderhouden terwijl u heerlijk geniet van een welverdiende vakantie.
Als uw tuin er heerlijk verzorgd bij ligt als u thuiskomt, dan kunt u nog even wat langer in uw vakantiegevoel blijven hangen.

 

Tevens is een goed verzorgde tuin ook een goed afschrikmiddel tegen ongenode gasten, want een verzorgde tuin geeft de indruk dat er volop wordt geleefd in en om het huis.

 

Informeer naar de mogelijkheden!